Slik motvirker du aldring av øyenbrynene dine

Vi vet alle hvor viktig øyenbrynene er for ansiktet vårt. Med alderen blir det enda viktigere å ta vare på dem. Øyenbrynene blir faktisk kalt "ansiktets kleshenger" da de kan totalt forandre utseendet vårt. Her deler Kintija Belska, en internasjonal øyebrynsekspert og medgründer av Everlasting Brows, sine eksperttips om hvordan du kan motvirke aldring av øyenbrynene dine og oppnå et ungdommelig utseende:

Fremhev brynbuen: Et enkelt triks som kan gi fantastiske resultater er å påføre litt highlighter rett under øyenbrynene for å fremheve brynbuen. Dette løfter øyenbrynene og gir øynene dine et mer strålende og fengslende utseende.

Forbedre brynformen: Ettersom årene går, er det avgjørende å vedlikeholde en velformet brynform som passer til ansiktet ditt. Unngå overplukking eller å gjøre brynene for tynne, da fyldige bryn ofte gir et mer ungdommelig utseende.

Legg til definisjon: Bruk en brynpenn som matcher hårfargen din for å fylle inn områder med lite hår, og skape et fyldigere og mer ungdommelig utseende.

Løft brynbuen: Med alderen kan huden rundt øyenbrynene begynne å henge, noe som kan få øynene til å se slitne ut. Bruk en brynsvoks for å børste brynene oppover og skape illusjonen av en løftet brynbue. Dette kan åpne opp øynene og gi et mer ungdommelig utseende.

Fukt og næring: Gi brynene dine daglig pleie for sunn hud og hårvækst. Flass og tørr hud i brynområdet er vanlig, men kan unngås med en god daglig brynstell. Påfør en nærende brynsserum for å holde huden og håret fuktet.

Unngå overdreven solpåvirkning: Å beskytte brynene mot solen er viktig for å unngå tidlig aldring. UV-stråler kan skade proteinene i brynhåret, noe som fører til sprøtt, tørt og tynnere hår. Påfør solkrem direkte på brynene for å forebygge dette.

Vurder Microblading: Hvis du har få bryn og ønsker en langvarig løsning, kan du vurdere profesjonell behandling som Microblading. Dette er en manuell prosess der pigmenter introduseres på en semi-permanent måte for å etterligne brynhår. Resultatet er definerte, fyldige og naturlige bryn. Effekten varer opptil 18 måneder.

Brynsfarging: Etter hvert som brynene eldes, kan de bli kjedelige, lysere i fargen og virke tynne. Regelmessig farging av brynene kan løse dette problemet. Vi anbefaler å farge brynene hver 3. uke for optimale resultater.

Brynslaminering: Å følge med på bryntrender kan gi en transformasjonsvirkning som får brynene til å virke mer ungdommelige og livlige. Brynslaminering er en behandling som former naturlige bryn og løfter dem, noe som gir et oppfrisket og våkent utseende.

Husk at alle øyenbryn er unike, så arbeid med den naturlige formen og egenskapene til brynene dine for å oppnå de beste resultatene.
august 10, 2023
© Beauty London