HENNA AND HYBRID BROWS

ALT OM HENNA BRYN

Brynshenna-behandlingen er en semi-permanent behandling med farge, som er svært populær i skjønnhetsbransjen på grunn av dens ulike fordeler. Henna kommer fra Lawsonia Inermis-planten og har blitt brukt i hundrevis av år for å farge huden og håret. Henna har eksistert siden oldtidens egyptiske tider da den ble brukt til mange forskjellige formål som å farge håret, klær, tekstiler og som sminke.

Prosessen for henna bryn ligner veldig på henna-fargingsteknikker du kan se i tradisjonell indisk kultur, men fargenyansene er formulert for å passe til øyenbrynstoner. I motsetning til tradisjonell øyenbrynfarge, farger henna bryn ikke bare øyenbrynshårene, men også huden. Formålet med behandlingen er å kaste skygge eller skape en illusjon av dybde og fylde i bryn-området, og visuelt fylle inn eventuelle tomrom.

Dette skaper en tatoveringseffekt, slik at du ikke lenger trenger å bruke sminke for å tegne opp øyenbrynene dine. I tillegg består vår Brow Henna hovedsakelig av naturlige ingredienser. Dette gjør det tryggere å bruke enn andre øyenbrynfarger som inneholder mange kjemikalier, spesielt for sensitiv hud. I tillegg til disse fordelene gir Supercilium Brow Henna også langvarige henna bryn som farger huden i opptil 2 uker og øyenbrynhårene i opptil 6 uker. Siden huden også behandles med farge, får du veldig vakre og uttrykksfulle resultater med henna-bryn.

FORDELENE VED HENNA BRYN

En stor fordel med henna-bryn er muligheten for tilpasning: våre brynartister kan velge hvilken farge som passer best for din hudtone og øyenbrynhår. Henna lar oss skape den perfekte blandingen ved å blande forskjellige fargekombinasjoner. Selv fantastiske resultater med ombré-bryn er mulig hvis det er ønskelig. Det finnes en rekke brynbehandlinger som tilbys av skjønnhetsprofesjonelle, men noen av dem innebærer risikoen for å sitte fast i månedsvis med bryn som virker litt for mørke, tykke eller asymmetriske. I motsetning til disse tatoveringslignende behandlingene, trenger henna inn i det øverste laget av huden, ikke under huden. Likevel er henna-fargen langvarig nok til å gjøre din daglige bryn-sminke rutine mye enklere! Med henna kan du slippe behovet for å fylle eller retusjere brynene daglig i en periode.


Hybridfarger: Det Beste fra To Verdener

I tillegg til henna-bryn har hybridfarger gjort sitt inntog i brynverdenen. Disse innovative fargene kombinerer det beste fra kjemiske farger og naturlige ingredienser. Hybridfarger gir ikke bare et langvarig resultat, men de benytter også naturlige ekstrakter som bidrar til å pleie og nære brynene.

- Langvarig Resultat: Som med henna-bryn, tilbyr hybridfarger et langvarig resultat som varer uker, og dermed reduserer behovet for hyppige fargepåfyllinger.

Intensitet og Dybde: Hybridfarger gir muligheten til å oppnå intensitet og dybde i fargen, slik at du kan tilpasse brynsutseendet ditt etter ønske.

februar 2, 2024
© Beauty London