Nina 

Grunder og skaper av Beauty London Studio salong og academy.

Fra London, UK. Bor i Bergen.

“Coming from a creative background in marketing and design, my passion has always been to create beautiful environments and experiences for people. My second passion is quality and bringing the absolute best to our clients.The beauty industry has many negatives - but the positives will always be there too. Never underestimate the power of a woman who feels good in her own skin - and we are there to help with that part”

Nina har spesialisert seg på LVL Vippeløft, Brynsløft, brynslaminering og tråding.

Se hennes arbeid og innholdskreasjoner her:

 @beautylondon_bergen

Amalie

Blir ofte kalt Brow queen - og hun er definitivt en Brow Nerd!

Amalie er fra Bergen og er 100% hjemmesnekret talent. Hun har jobbet i Beauty London Studio siden 2018. Hun er en fantastisk innholdsskaper og elsker alt som har med bryn å gjøre (også expert på vippeløft og klassisk / mix vippe-extensions)

Amalie er trener i HD Brows / HD Brow Sculpt / Lamination / LVL Vippeløft ved vårt Bergen professional akademi @probeauty_norge

Se mer av arbeidet hennes på:
@amalies_beauty

Ewelina

EWELINA (I mamma permission frem til oktober 2024)

Ewelina er en mesterkunstner og spesialist innen permanent makeup, vippeextensions og bryn. Hun er et stort talent i bransjen og har vunnet mange internasjonale priser for sitt arbeid.

I tillegg til sine enestående ferdigheter, er Ewelina også en trener i PMU og vippeextensions ved vårt profesjonelle akademi @probeauty_norge.

Opprinnelig fra Polen og bosatt i Bergen, Ewelina snakker norsk, engelsk og polsk.

Du kan se hennes fantastiske arbeid her:

 @ewela_lash_brow

Lilly

Vippeløft, vippeextension og bryn er Lilly's store lidenskaper.

Lilly er ekspert på å skape en naturlig og pastellfarget brynstil som virkelig skiller seg ut.

Hun legger all sin energi og ferdigheter i å gi kundene en frisk og naturlig look, og hun gir seg aldri før resultatet er akkurat slik kunden ønsker det.

Utenfor jobben driver hun også en nettbutikk (BeautyByLilly.no) hvor hun selger løsvipper av høy kvalitet.

Fra Bergen og bosatt i Bergen. Lilly har jobbet hos oss siden 2021.

Se mer av arbeidet hennes på:
@beautybylilly.no

DOVILE

Dovile er øyenvippemesteren vår. Hennes første skritt inn i skjønnhetsverdenen var for 7 år siden da hun lært Vippeløft, klassiske, volum og avansert vippeteknikker fra en av de internasjonale vippemestrene i Litauen. Hun bodde og jobbet i Tyskland i 6 år som mestervippekunstner.

Hun studerte bedriftsledelse og er også spesialist på tjenestemarkedsføring. Men det er vippene som er hennes lidenskap. Hun er en perfeksjonist som krever svært høy kvalitet av seg selv og sitt arbeid.

"Jeg elsker skjønnhet - jeg elsker stil - Jeg elsker at arbeidet mitt får andre kvinner til å føle seg fantastiske. Det er ingenting som er mer givende enn å se fornøyde kunder, forlate salongen og føle seg nydelig -
det er den beste følelsen noensinne!"

Dovile snakker engelsk, tysk og litauisk.


Se mer av arbeidet hennes her:
@digi_lashes_bergen

ROSE

Rose har skapt vakre bryn siden 2018 og begynte med vippe-extensions og vippeløft i 2022.

"Min absolutte favorittdel av jobben er å gjøre en forskjell for andre mennesker og hjelpe dem til å føle seg bra. Å hjelpe mennesker til å føle seg på sitt beste kan være en av de mest givende delene av å jobbe i skjønnhetsbransjen. Det er en fantastisk opplevelse når kundene dine ser i speilet og smiler når de ser sine nye bryn/vipper/stil. Det er smittende!"

Rose er fra Bergen. Hun snakker flytende norsk, arabisk og engelsk.

Se mer av hennes deilig arbeid her:
@rose_beautylondon

Justa

Justa er en spesialist innenfor 2 klassiske vippeextension-stiler og er en total drøm når det kommer til bryn-styling! Stil, mote, sminke, bryn-laminering og brynsløft er hennes lidenskap! Hun er utdannet ved vår akademi i HD Brows og LVL Lashlift.

Justa er fra Bergen med litauisk opprinnelse. Hun snakker norsk flytende og engelsk.

Se mer av hennes deilig arbeid her:

@justylash

Chrystyna

Vi presenterer Chrystyna, vår talentfulle gjest PMU-mester fra Oslo. Hun kommer til oss i en uke hver måned og bringer med seg internasjonal sertifisering og ekspertise innen PMU combo- og hårstrok-bryn-teknikker, samt Lip Blush PMU og skygget eyeliner PMU.

Chrystynas ferdigheter og lidenskap for permanent makeup kommer tydelig frem i hennes arbeid. Med fokus på å skape naturlige resultater, utmerker hun seg i personlig tilpassede brynforbedringer, lip blush og skygget eyeliner. Hennes grundige teknikk sikrer fantastiske og langvarige resultater.

Vi er heldige som har Chrystyna som gjest PMU-mester, og hennes begrensede tilgjengelighet gjør at hennes timer er svært ettertraktet. Bestill en time med Chrystyna i løpet av hennes uke hos oss for å oppleve hennes eksepsjonelle kunstneriske talent og ekspertise innen permanent makeup.

Hun er også en mesterbrynartist som spesialiserer seg på brynsløft og laminering. Chrystyna snakker flytende norsk, engelsk, ukrainsk og polsk.
Se hennes utrolige arbeid her. @blush_and_blade


© Beauty London