Nina 

Grunder og skaper av Beauty London Studio salong og academy.

Fra London, UK. Bor i Bergen.

“Coming from a creative background in marketing and design, my passion has always been to create beautiful environments and experiences for people. My second passion is quality and bringing the absolute best to our clients.The beauty industry has many negatives - but the positives will always be there too. Never underestimate the power of a woman who feels good in her own skin - and we are there to help with that part”

Nina har spesialisert seg på LVL Vippeløft, Brynsløft, brynslaminering og tråding.

Se hennes arbeid og innholdskreasjoner her:

 @beautylondon_bergen

Ewelina

Mesterkunstner og spesialist i Permanent makeup, vippeextensions og bryn. Ewelina er et stort talent i bransjen og har vunnet mange priser på internasjonalt nivå for sitt arbeid.

Ewelina er også trener i PMU og Lash extensions for vårt profesjonelle akademi @probeauty_norge

Fra Polen – bosatt i Bergen, har hun jobbet i Beauty London Studio siden 2018.

Se arbeidet hennes på:
 @ewela_lash_brow

Amalie

Blir ofte kalt Brow queen - og hun er definitivt en Brow Nerd!

Amalie er fra Bergen og er 100% hjemmesnekret talent. Hun har jobbet i Beauty London Studio siden 2018. Hun er en fantastisk innholdsskaper og elsker alt som har med bryn å gjøre (også expert på vippeløft og klassisk / mix vippe-extensions)

Amalie er trener i HD Brows / HD Brow Sculpt / Lamination / LVL Vippeløft ved vårt Bergen professional akademi @probeauty_norge

Se mer av arbeidet hennes på:
@amalies_beauty

Lilly

Vippeløft, vippeextension og bryn er Lilly’s lidenskaper.

Lilly elsker å gi kundene en fresh look, hun gir seg aldri før resultatet er slik som kunden ønsker.

Utenfor jobb, driver hun nettbutikk (BeautyByLilly.no) hvor hun selger løsvipper i høy kvalitet.

Fra Bergen og bosatt i Bergen. Lilly har jobbet hos oss siden 2021.

Se mer av arbeidet hennes på:
@beautybylilly.no

DOVILE

Dovile er øyenvippemesteren vår. Hennes første skritt inn i skjønnhetsverdenen var for 7 år siden da hun lært Vippeløft, klassiske, volum og avansert vippeteknikker fra en av de internasjonale vippemestrene i Litauen. Hun bodde og jobbet i Tyskland i 6 år som mestervippekunstner.

Hun studerte bedriftsledelse og er også spesialist på tjenestemarkedsføring. Men det er vippene som er hennes lidenskap. Hun er en perfeksjonist som krever svært høy kvalitet av seg selv og sitt arbeid.

"Jeg elsker skjønnhet - jeg elsker stil - Jeg elsker at arbeidet mitt får andre kvinner til å føle seg fantastiske. Det er ingenting som er mer givende enn å se fornøyde kunder, forlate salongen og føle seg nydelig -
det er den beste følelsen noensinne!"

Dovile snakker engelsk, tysk og litauisk.


Se mer av arbeidet hennes her: @digi_lashes

Joanna

Joanna er en mester vippe - og brynartist med 10 års erfaring. Hun er også sertifisert kosmetolog siden 2012.

Hennes spesialiteter er volum / mix vippe-extensions og brynstyling.

Joanna snakker engelsk og polsk. Hun har jobbet hos oss siden juli 2023.

Instagram: @joanna_blstudio

Chrystyna

Vi presenterer Chrystyna, vår talentfulle gjest PMU-mester fra Oslo. Hun kommer til oss i en uke hver måned og bringer med seg internasjonal sertifisering og ekspertise innen PMU combo- og hårstrok-bryn-teknikker, samt Lip Blush PMU og skygget eyeliner PMU.

Chrystynas ferdigheter og lidenskap for permanent makeup kommer tydelig frem i hennes arbeid. Med fokus på å skape naturlige resultater, utmerker hun seg i personlig tilpassede brynforbedringer, lip blush og skygget eyeliner. Hennes grundige teknikk sikrer fantastiske og langvarige resultater.

Vi er heldige som har Chrystyna som gjest PMU-mester, og hennes begrensede tilgjengelighet gjør at hennes timer er svært ettertraktet. Bestill en time med Chrystyna i løpet av hennes uke hos oss for å oppleve hennes eksepsjonelle kunstneriske talent og ekspertise innen permanent makeup.

Hun er også en mesterbrynartist som spesialiserer seg på brynsløft og laminering. Se hennes utrolige arbeid her. @blush_and_blade


ANNA

Møt Anna, vår vippe-extensions mester fra Ukraina. Med hele 7 års erfaring i å perfeksjonere sitt håndverk, er hun ikke bare en artist – hun er en visjonær. Anna er din go-to jente for alt som har med vipper å gjøre, med spesialisering innen volum og mix sett som vil etterlate deg målløs. Enten du ønsker drama eller en mer subtil flutter, skinner hennes ubegrensede kreativitet gjennom i hver eneste vippe hun berører. Gjør deg klar til å bli imponert!

Anna snakker engelsk, ukrainsk og russisk.
@lash_brow_bergen

Liuba

Lærling vippe og bryn stylist

Liuba er en nyutdannet vippe- og brynartist som for tiden tar praksisperioden hos oss.
@lashes_liubov_

© Beauty London org: 929839641
Webdesign by