Nina 

Grunder og skaper av Beauty London Studio salong og academy.

Fra London, UK. Bor i Bergen.

“Coming from a creative background in marketing and design, my passion has always been to create beautiful environments and experiences for people. My second passion is quality and bringing the absolute best to our clients.The beauty industry has many negatives - but the positives will always be there too. Never underestimate the power of a woman who feels good in her own skin - and we are there to help with that part”

Nina spesialiserer seg på bryn, vipper og tråding. Veilede teamet hos Beauty London og å skape vakre omgivelser.

Se hennes arbeid og innholdskreasjoner her:

 @beautylondon_bergen

Amalie

Blir ofte kalt Brow queen - og hun er definitivt en Brow Nerd!

Amalie er fra Bergen og er 100% hjemmesnekret talent. Hun har jobbet i Beauty London Studio siden 2018. Hun er en fantastisk innholdsskaper og elsker alt som har med bryn å gjøre (også expert på vippeløft og klassisk / mix vippe-extensions)

Amalie er trener i HD Brows / HD Brow Sculpt / Lamination / LVL Vippeløft ved vårt Bergen professional akademi @probeauty_norge

Se mer av arbeidet hennes på:
@amalies_beauty

Ewelina

Ewelina er en mesterkunstner og spesialist innen permanent makeup, vippeextensions og bryn. Hun er et stort talent i bransjen og har vunnet mange internasjonale priser for sitt arbeid.

I tillegg til sine enestående ferdigheter, er Ewelina også en trener i PMU og vippeextensions ved vårt profesjonelle akademi @probeauty_norge.

Opprinnelig fra Polen og bosatt i Bergen, Ewelina snakker norsk, engelsk og polsk.

Du kan se hennes fantastiske arbeid her:

 @ewela_lash_brow

Lilly

Vippeløft, vippeextension og bryn er Lilly's store lidenskaper.

Lilly er ekspert på å skape en naturlig og pastellfarget brynstil som virkelig skiller seg ut.

Hun legger all sin energi og ferdigheter i å gi kundene en frisk og naturlig look, og hun gir seg aldri før resultatet er akkurat slik kunden ønsker det.

Utenfor jobben driver hun også en nettbutikk (BeautyByLilly.no) hvor hun selger løsvipper av høy kvalitet.

Fra Bergen og bosatt i Bergen. Lilly har jobbet hos oss siden 2021.

Se mer av arbeidet hennes på:
@beautybylilly.no

DOVILE

Dovile er øyenvippemesteren vår. Hennes første skritt inn i skjønnhetsverdenen var for 7 år siden da hun lært Vippeløft, klassiske, volum og avansert vippeteknikker fra en av de internasjonale vippemestrene i Litauen. Hun bodde og jobbet i Tyskland i 6 år som mestervippekunstner.

Hun studerte bedriftsledelse og er også spesialist på tjenestemarkedsføring. Men det er vippene som er hennes lidenskap. Hun er en perfeksjonist som krever svært høy kvalitet av seg selv og sitt arbeid.

"Jeg elsker skjønnhet - jeg elsker stil - Jeg elsker at arbeidet mitt får andre kvinner til å føle seg fantastiske. Det er ingenting som er mer givende enn å se fornøyde kunder, forlate salongen og føle seg nydelig -
det er den beste følelsen noensinne!"

Dovile snakker engelsk, tysk og litauisk.


Se mer av arbeidet hennes her:
@digi_lashes_bergen

ROSE

Rose har skapt vakre bryn siden 2018 og begynte med vippe-extensions og vippeløft i 2022.

"Min absolutte favorittdel av jobben er å gjøre en forskjell for andre mennesker og hjelpe dem til å føle seg bra. Å hjelpe mennesker til å føle seg på sitt beste kan være en av de mest givende delene av å jobbe i skjønnhetsbransjen. Det er en fantastisk opplevelse når kundene dine ser i speilet og smiler når de ser sine nye bryn/vipper/stil. Det er smittende!"

Rose er fra Bergen. Hun snakker flytende norsk, arabisk og engelsk.

Se mer av hennes deilig arbeid her:
@rose_beautylondon

Justa

Justa er en spesialist innenfor 2 klassiske vippeextension-stiler og er en total drøm når det kommer til bryn-styling! Stil, mote, sminke, bryn-laminering og brynsløft er hennes lidenskap! Hun er utdannet ved vår akademi i HD Brows og LVL Lashlift.

Justa er fra Bergen med litauisk opprinnelse. Hun snakker norsk flytende og engelsk.

Se mer av hennes deilig arbeid her:

@justylash

LEONA

Leona begynte å jobbe i skjønnhetsbransjen i 2021.

Hun fullførte sin profesjonelle opplæring i Kosovo, der hun jobbet på den trendy Vivi Beauty Centre i Pristina.

Hennes fremste ferdigheter inkluderer vippe-extensions av alle typer og brynstyling.

Som person er hun kreativ, detaljert og organisert i sin tilnærming. Hennes favorittdel av bransjen er å hjelpe hver kvinne til å føle seg sterk og vakker. Å se seg selv i speilet og tenke, "Wow! Jeg elsker det jeg ser. Jeg elsker meg selv!"

Leona snakker engelsk, Albaniansk og grunnleggende norsk.

Se mer av arbeidet hennes her:

lashes.leona

JULIANA

Juliana, den ubestridte dronningen av brasiliansk voksing, Med en gnistrende arv på over 20 ir i voksverdenen, har Juliana mestret kunsten à levere en voksopplevelse som ikke bare handler om presisjon, men ogs om komfort og letthet.

Hun er ikke bare en hvilken som helst vokser; hun er din go-to-guru for a gjore de skremmende voksingssesjonene til noe du faktisk kan se frem til.


Juliana snakker flytende portugisisk, norsk, spansk, engelsk og italiensk.

waxingexpert_bergen

© Beauty London