HVILKEN BRYNSBEHANDLING ER BEST FOR MEG?

Bryntrender kommer og går i samme tempo som moteverdenen, og måten vi former og styler brynene våre kan direkte knyttes til popkultur. Fra de overnappede brynene på 90-tallet til de buskete brynene på 2020-tallet, finnes det en stil for hver epoke. Og med så mange muligheter tilgjengelig for oss nå, er det uendelige muligheter for brynstyling!

Om våre 3 mest populære brynbehandlinger:


Brynslaminering
BRYNSLAMINERING

Uten tvil er den mest populære behandlingen de siste årene brynslaminering, foretrukket av kjendiser og moteentusiaster! Behandlingen i seg selv er en enkel prosess der brynene børstes og formes ved hjelp av et fikseringsprodukt for å oppnå ønsket stil og skape fyldigere og jevnere bryn. Ofte kombinert med farging gir behandlingen terapeuten mulighet til å øke den visuelle volumet av brynene, noe som gjør det til en flott behandling for kunder som ønsker å la brynene vokse ut for en mer naturlig stil.

Dette er den ultimate løsningen for bryn som mangler symmetri, der hårstråene følger et annet mønster. Med laminering kan vi justere brynene på en slik måte at de får ønsket form. Behandlingen løser problemet med rotete bryn, skaper volum og fylde, samtidig som den gir deg velstelte bryn i 4-6 uker (avhengig av hårtype). Vi tilbyr også et utvalg gode etterbehandlingsprodukter for våre kunder, slik at de kan opprettholde det "ferske salongbrynet" mellom avtalene.

Behandlingen koster mellom 550-800 kr når den kombineres med farging og forming av bryn, avhengig av hvilken nivå stylist du velger.


Brynsløft
HD BRYNSLØFT

Denne klassiske behandlingen har som mål å skape naturlig formede bryn, definert farge og gi illusjonen om fyldigere, tykkere bryn, noe som gjør denne behandlingen uunnværlig. Denne høy presisjonsprosedyren forvandler brynene til en naturlig buet form, og forbedrer og definerer ansiktstrekkene dramatisk. Perfekt stelte bryn er en av de mest populære behandlingene i salongen vår. Utført av våre dyktige brynkunstnere inkluderer behandlingen teknikker for å skape ønsket brynsform og utseende, inkludert kartlegging, skreddersydd fargevalg, voksing, farging og tråding.

Denne behandlingen koster mellom 400-590 kr, avhengig av hvilken stylist du velger. Kunder kommer tilbake hver 4-5 uke for å opprettholde den presise brynsformen, og vi tilbyr også et utvalg gode etterbehandlingsprodukter for våre kunder, slik at de kan opprettholde det "ferske salongbrynet" mellom avtalene.


Henna brows
HENNA-BRYN

Ligner på brynsløft, men med lengre holdbarhet og høyere definisjon - Henna farger både de naturlige brynene og huden under dem. Vi kaller dette også "mini powder bryn" siden det kan vise potensielle PMU-kunder hvordan et powderbryn -PMU-behandling vil se ut for dem. Henna er et naturlig alternativ til andre kjemiske fargestoffer og er plantebasert. Henna gir også en bedre farge på huden, som gir tettere og fyldigere bryn.

Henna-bryn koster mellom 600 og 850 kr, avhengig av stylist, og du kan forvente at det varer i opptil 4-6 uker, avhengig av hud- og hårtype.

HD Brow
desember 6, 2023
© Beauty London