PMU Bryn - 4 alternative metoder

Powder brows and combo brows  
"Powder brows" og "combo brows" er to populære typer permanent makeup-teknikker som brukes til å forbedre utseendet på øyenbrynene.

Powder brows, også kjent som ombre brows, skapes ved hjelp av en skyggeteknikk som gir et mykt, pudderaktig utseende til øyenbrynene. Teknikken innebærer å bruke et lite, håndholdt verktøy for å lage en serie med små prikker som deretter blendes sammen for å skape en gradienteffekt. Resultatet er et mer naturlig utseende, fylt øyenbryn som er perfekt for de som ønsker å forbedre sin naturlige øyenbrynsform.

Combo brows derimot, er en kombinasjon av både microblading og powder brows. Denne teknikken innebærer å bruke et microblading-verktøy for å lage hår-lignende strøk i fronten av øyenbrynet, og deretter bruke en skyggeteknikk for å fylle resten av øyenbrynet med en pudderaktig effekt. Denne teknikken er perfekt for de som ønsker et mer definert og strukturert øyenbryn som fortsatt ser naturlig ut.

Både powder brows og combo brows er gode alternativer for de som ønsker å forbedre øyenbrynene sine uten å måtte bruke tid på å fylle dem inn hver dag. Resultatene av begge teknikkene kan vare fra 1-3 år, avhengig av individets hudtype og etterbehandling.

Hvis du vurderer å få powder brows eller combo brows, er det viktig å gjøre research og finne en lisensiert og erfaren PMU-artist som kan hjelpe deg med å oppnå det utseendet du ønsker. Det er også viktig å følge etterbehandlingsinstruksjonene som gis av artisten din for å sikre at de nye øyenbrynene dine leges riktig og varer så lenge som mulig.

Hair stroke brows / microblading

Hårstråmetoden for permanent makeup (PMU) har blitt veldig populær de siste årene. Metoden gir et naturlig utseende, og gir deg muligheten til å lage hårstrå som ser ut som ekte hår.

Det er to forskjellige metoder for å lage hårstrå med PMU: PMU-maskin og håndverktøy (microblading).

PMU-maskin-metoden bruker en elektrisk maskin som lager små punkteringer i huden. Maskinen er utstyrt med en nål som går inn og ut av huden, og gir en mer kontrollert og jevn linje. Metoden er også raskere enn håndverktøy-metoden, og gir deg muligheten til å lage tynnere linjer.

Håndverktøy-metoden bruker en manuell pen for å lage hårstrå. Metoden gir deg mer kontroll over linjen, og gir et mer naturlig utseende. Håndverktøy-metoden tar imidlertid lengre tid å fullføre, og kan være mer smertefull enn PMU-maskin-metoden.

Når det gjelder smerte, kan begge metodene være ubehagelige, men det er forskjellig fra person til person. Noen mennesker kan oppleve mer smerte med PMU-maskin-metoden, mens andre kan oppleve mer smerte med håndverktøy-metoden.

Hvis du vil ha en mer naturlig utseende, kan håndverktøy-metoden være det riktige valget for deg. Hvis du vil ha en mer kontrollert linje, kan PMU-maskin-metoden være det riktige valget for deg. Begge metodene gir deg muligheten til å lage hårstrå som ser ut som ekte hår, og gir deg et naturlig utseende.

Anaesthesia

Vi bruker effektive bedøvelseskremer og væsker som bidrar til å minimere smertene mye.

Når du ikke kan ta pmu-behandlinger

Selv om permanent makeup (PMU) er en populær kosmetisk prosedyre, er det noen kontraindikasjoner som du bør være klar over før du bestemmer deg for å ta PMU.

Hvis du har en historie med allergiske reaksjoner på kosmetikk eller tatoveringsfargestoffer, bør du unngå PMU.

Hvis du er gravid eller ammer, bør du også unngå PMU, da det ikke er tilstrekkelig forskning på sikkerheten til PMU under graviditet eller amming.

Hvis du har diabetes, bør du også unngå PMU, da det kan ta lengre tid å helbrede og øke risikoen for infeksjon.

Hvis du har en hudsykdom eller en hudinfeksjon, bør du vente til huden din er sunn før du tar PMU.

Hvis du tar blodfortynnende medisiner eller har en blødningslidelse, bør du også unngå PMU, da det kan øke risikoen for blødning og blåmerker.


august 2, 2023
© Beauty London