Mix vippe-extensions

Mix/hybrid vippe-extensions har tatt skjønnhetsverdenen med storm, ved å kombinere det beste fra både klassisk og volumvippe-teknikker. Disse extensionsene gir et fyldigere og mer teksturert utseende, med en blanding av enkeltvipper og lette volumvifter. Farsotten drives av ønsket om et tilpassbart, naturlig og samtidig dramatisk utseende.

Vår vippe-artister kan skreddersy miksingen for å passe individuelle preferanser, noe som gjør det til et populært valg for de som ønsker et unikt og iøynefallende blikk. Riktig påføring av dyktige teknikere er imidlertid avgjørende for å sikre både komfort og langvarige resultater.


Hvem passer mix vippe-extensions?

Passer for deg som ønsker flotte vipper fra tidlig morgen til sen kveld, uten at det krever tid eller innsats. Du slipper maskara som dras utover når du gnir deg i øynene og får øyne som virker mer våkne og dramatiske.

Hvordan foregår behandlingen?

For å lage mix vippe-extensions bruker en kvalifisert vippeteknikker 1:1 teknikk for å påføre en individuell vippeforlengelse på en av dine naturlige vipper. Vippeteknikkeren kombinerer også volum vippe-extensions teknikken der flere tynne syntetiske volum vipper festet på en naturlig vippe.

Våre vipper kommer i en rekke lengder, bøyer og tykkelser, slik at vippeteknikkeren din kan lage et tilpasset utseende som er skreddersydd til din unike øyeform.

Hva må jeg tenke på før behandlingen?

Øyesminke bør være fjernet før behandlingen starter, kom til timen uten øyesminke.
Før påfyllstime: rens vippene med Lash And Lid Foaming Cleanser før timen. Rene vipper = mer tid til å fylle på med nye vakre vipper.

Tilfeller av allergiske reaksjoner er sjeldent, men allergi test anbefales likevel for din trygghet. Allergi kan ligge latent, og kan bryte ut selv etter fast behandling over lengre tid. Ved tilfelle, vil dette stå til kundens eget ansvar.

Book gratis allergi test 48 timer før din behandling i salong.

Hva må jeg tenke på etter behandlingen?

Unngå trening, solarium, fukt, damp og vann de første 24 timer etter behandlingen. Dette gjelder både etter påsetting av nytt sett og påfyll.

Ikke bruk maskara på volum vippe-extensions, dersom du gjør det vil viftene lukkes og dermed vil effekten av volum teknikken bli borte. Flytende eller vannfast eyeliner bør heller ikke brukes, for å opprettholde best mulig holdbarhet.

Unngå sminkefjerner som inneholder olje. Olje bryter ned limet. Vær forsiktig med øye- og ansiktskrem, solkrem, annen krem/olje rundt øynene.

Bruk Lash And Lid Foaming Cleanser for best resultat og hygiene. Kan kjøpes i salong eller på nett.

Når kan jeg ikke utføre mix vippe-extensions?

- Mangel på naturlige vipper (alopesi)
- Vippeløft utført mindre enn 6 uker i forkant av behandling
- Øyekatarr
- Katarakt
- Trikotillomani (hårnappingslidelse)
- Glaukom
- Herpes på øyelokket
- Eksem rundt øyne
- Bakterielle- virus- eller soppinfeksjoner i, eller rundt øyne
- Lim allergi
- Klaustrofobi
- Mangler øyevipper av helsemessige årsaker.

Hvor lenge varer det?

Etter nytt sett med vippe extension hos oss er varigheten ca 3 uker.

Vi anbefaler derfor påfyll hver 3. uke

Fakta om dine vipper:

Du mister gjennomsnittlig 2-5 vipper hver dag, som følge av din naturlige vekstsyklus. Det er helt vanlig at extensions følger med dine naturlige hår, så frykt ikke!

Din vippesyklus:

Det er mange variabler som spiller inn på syklusen på vippene dine. Matvaner og diett, medisiner, stress eller hormoner i kroppen kan lett forstyrre syklusen din eller endre den og gjøre til at du kan miste flere vipper enn vanlig og korte ned syklusen din. Snakk alltid med din vippeteknikker om endringer i hverdagen eller livsstilen din som du mistenker kan påvirke vippene dine.

En vippeteknikker har alltid en tommelfingerregel for tidsbruk og“tidsfrist” for kunder å komme til refill for at de skal kunne få fyldige vipper. Men en har alltid de som faller litt utenfor denne rammen. Mens gjennomsnittskunden må komme hver 3-4 uke, vil det også finnes de som kan vente opp til 6 uker, og de som må ha intervaller på 2 uker.


Fjerning av vipper:

Ved fjerning av syntetiske vipper, bruker vi en gel som løser opp limet.
Dette er en smertefri behandling som ikke lager skade på dine naturlige vipper.

Bestill time

Bestill time hos oss på nettet, vi gleder oss til å se deg!

Relaterte behandlinger

© Beauty London