http://wordpress-544441-1753779.cloudwaysapps.com/

Velkommen til
 Beauty london 

Vårt mål med Beauty London sitt salong-design er at du skal få muligheten til å gi slipp på hverdagsstresset og drømme deg vekk i den tropiske Miami-stilen mens du nyter velfortjent egenpleie. Unn deg en time hos en av våre kvalifiserte terapeuter.

Vi ser frem til besøket og gleder oss til å se deg. Velkommen til Beauty London - hvor skjønnhet, kvalitet og velvære står i fokus! Vi holder til i flotte lokaler i Strandgaten 59, 5004 Bergen.

Kontakt oss på 45414016 og se hva vi kan gjøre for nettopp deg.

Våre terapeuter

Våre kvalifiserte terapeuter leverer topp kvalitet og har service i fokus. Vi har spesialister innenfor de ulike behandlingene og holder oss kontinuerlig oppdatert innen vårt fagområde. Hos oss tilbyr vi et bredt spekter av ulike behandlinger slik som ulike vippe og bryn behandlinger, hudbehandlinger, permanent makeup, voksing og threading.

Besøk gjerne vår instagram for å se bilder av arbeidet vårt. Du finner hver av teraputenes instagramkontoer i deres beskrivelser. Se arbeidet til de ulike jentene for å finne din perfekte match!

Vi fører kvalitetsmerkene

Vi tilbyr et bredt spekter av ulike merker både i salongen og på nett. Vi er den norske distributøren for kvalitetsmerkene Nouveau Lashes, HD Brows og Outback Organics.

Ønsker du kurs hos oss eller å ta inn disse profesjonelle kvalitetsmerkene i din salong? Ta kontakt.

Møt Nina våres teamleder og CEO

Nina 

Hi I’m Nina

I moved from London to Norway in 2009 and started Beauty London in 2010 in the attic of my house in Minde. My first client base came from my international mummy friends who I met through a group on Facebook when I was pregnant with my son.

Since then it’s grown into one of leading salons and cosmetic distribution business in Norway.

My mission has always been to deliver the best quality service to our customers in Norway along with innovative ideas and products from the UK. 

I’m now lucky enough to lead a talented and ambitious team of young women who all shine strongly in their own individual ways. I am so proud of them and what they have helped me build.

This is only the beginning!

Møt våres team

Gunhild

Gunhild er en dedikert dame som har vært med i teamet siden 2012.
Hun er utdannet hudpleier, vippetekniker, voksspesialist og brynsspesialist.
Gunhild har mange års erfaring med voksing, vippe-extensions og Green Peel som sine spesialfelt. Her snakker vi presisjon!

Hun har også imponerende produktkunnskap og setter gladelig opp et hjemmeprogram for deg.

I tillegg til å gjøre behandlinger på kunder jobber Gunhild også med administrasjon og er kurslærer i vippe-extensions.


Janette

Janette er en sprudlende og kreativ jente, hun sprer godt humør og er en essensiell del av Beauty London.

Hun er utdannet hudpleier og jobbet tidligere som teraput i salongen, men jobber nå som salg og markedsføring leder hos Beauty London.

I tillegg er hun kurslærer for LVL vippeløft.

Monica

Monica er målrettet og dyktig i faget sitt, hun streber alltid for å yte best mulig kundeservice.

Monica er PMU brynsartist og LVL vippeløft behandler og har et stort engasjement for brynsbehandlinger. Hun har derfor spesialisert seg for å bli kurslærer for nettopp dette, hun holder kurs i både HD brynslaminering og HD bryn.

I tillegg til å gjøre behandlinger på kunder jobber Monica i salgsteamet til Beauty London.

Ewelina

Ewelina er en glad jente med lidenskap for pmu behandlinger og har vippe-extensions og bryn som sitt spesialfelt.

Hun brenner virkelig for kvalitet og har vunnet flere priser for vippe-extensions og permanent makeup i internasjonale konkurranser. Ewelina er en perfeksjonist uten like!

Språk: polsk, norsk og engelsk.


Amalie

Amalie startet som kurs elev hos Beauty London og søkte senere praksisplass i forbindelse med hudpleier utdanning og nå jobber fulltid hos oss!

Amalie er en sosial og glad jente som vil alltid yte best mulig kundeservice. Hun har en stor lidenskap for bryn og er kjent som brynsdronning på Beauty London.

Kasia

Kasia er en veldig glad og positiv jente som alltid gir 100%. Hun elsker å tilbringe tid med kundene og gjøre dem lykkelige!

Kasia brenner for faget, har masse energi og er spesialist på vippe-extensions, vippeløft og brynstyling. Hun er perfeksjonist som kontinuerlig holder seg oppdatert innen fagområdet.

Språk: polsk, norsk og engelsk.Kamilla

Kamilla er skøyeren og nordlendingen hos Beauty London.

Hun jobber som frilanser og har flere års erfaring innen voksing og får deg til å både le og føle deg trygg i omgivelsene. Hun brenner for voksing, vippeløft og brynslaminering! Enda en favoritt er ansikt og intimvoks.

Hennes mål er å ivareta deg som kunde og at du forlater salongen med et smil om munnen!

Lea

Lea er en jordnær og pratsom jente.

Hun er utdannet hudpleier og jobber som frilanser hos oss. Hun har en stor lidenskap for alt som har med voksing, vipper og bryn å gjøre. Noe av det som står høyest på listen til Lea er at du som kunde skal føle deg komfortabel. Si akkurat hva du ønsker og føler, uansett hva.

Hun vil at du skal være 110% fornøyd når du forlater salongen!

Juliana

Møt vår nyeste frilanser!

Julianna er utdannet hudterapeut og voks-spesialist med mange års erfaring innen intimvoksing. Hun tryller bort uønsket hårvekst og rammer inn ansiktet ditt med velstelte bryn.

Språk: Norsk, portugisisk, engelsk, spansk, italiensk.

Rokaia

Book behandlinger til gunstige priser hos vår lærling terapeut Rokaia, som også er vår resepsjonist!

Hun er en hyggelig og imøtekommende jente, som er helt rå på threading! Har du ikke prøvd threading? Da må du rett og slett ta en tur innom å besøk Rokaia.

Språk: Norsk, engelsk og arabisk

Eline

Eline er en kreativ og glad person! Hun jobber som vippetekniker og makeup artist og hennes spesialiteter er vippeløft og brynsstyling.

Eline er ringehjelp for salongen, da hun begynt japansk studier ved universitetet. Japan var tidlig ute med vippe-extensions allerede i 2004, morsomt hvordan hverdags interesser fletter seg sammen!

Språk: norsk, engelsk og litt japansk.

Maria

Møt dyktige og sprudlende Maria.

Hun er utdannet hudpleier og voks-spesialist. Maria gjør voksing av kropp og har mange års erfaring innen intimvoksing for både kvinner og menn.

Maria jobber hos oss på deltid ved siden av studiene.


© Beauty London org: 921 880 618
Webdesign by
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram