Volum vippe-extension

Volume er den mest populære teknikken innenfor vippeextensions. Vi bruker tynnere og lettere vipper, og fester flere løsvipper på hver naturlige øyevippe.
Volum teknikken er den mest skånsom behandlingen for dine naturlige vipper og med ulike teknikker tilgjengelig, får du vipper som er akkurat så naturlige eller dramatiske som du ønsker.

Hvem passer volum vippe-extensions?

Passer for deg som ønsker flotte vipper fra tidlig morgen til sen kveld, uten at det krever tid eller innsats. Du slipper maskara som dras utover når du gnir deg i øynene og får øyne som virker mer våkne og dramatiske.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen starter med en skreddersydd konsultasjon der du og terapeuten sammen finner ut hva som blir best resultat for nettopp deg.

Volumvipper er ekstra tynne syntetiske vipper. Flere vippe-extension festet på en naturlig vippe. Man kan få alt fra 2D (2 hår i en "vifte") til 10D (10 hår i en "vifte") eller mer på hver naturlige vippe. Desto flere hår vi fester i hver vippe, desto svartere og fyldigere blir det.

(Hvor mye volum du kan ha er avhengig av styrken på egne vipper, da tynne hår rett og slett ikke tåler så mye volum.

Hva må jeg tenke på før behandlingen?

Øyesminke bør være fjernet før behandlingen starter, kom til timen uten øyesminke.
Før påfyllstime: rens vippene med Lash And Lid Foaming Cleanser før timen. Rene vipper = mer tid til å fylle på med nye vakre vipper.

Vi anbefaler å ta en allergitest mot vippelim.
Tilfeller av allergiske reaksjoner er sjeldent, men testen anbefales likevel for din trygghet. Allergi kan ligge latent, og kan bryte ut selv etter fast behandling over lengre tid. Ved tilfelle, vil dette stå til kundens eget ansvar.

Hva må jeg tenke på etter behandlingen?

Unngå trening, solarium, fukt, damp og vann de første 24 timer etter behandlingen. Dette gjelder både etter påsetting av nytt sett og påfyll.

Ikke bruk vanlig maskara på hverken vippe-extensions eller på de naturlige undervippene. Flytende eller vannfast eyeliner bør heller ikke brukes, for å opprettholde best mulig holdbarhet.

Unngå sminkefjerner som inneholder olje. Olje bryter ned limet. Vær forsiktig med øye- og ansiktskrem, solkrem, annen krem/olje rundt øynene.

Bruk Lash And Lid Foaming Cleanser for best resultat og hygiene. Kan kjøpes i salong og på nett.

Når kan jeg ikke utføre volum vippe-extensions?

- Mangel på naturlige vipper (alopesi)
- Vippeløft utført mindre enn 6 uker i forkant av behandling
- Øyekatarr
- Katarakt
- Trikotillomani (hårnappingslidelse)
- Glaukom
- Herpes på øyelokket
- Eksem rundt øyne
- Bakterielle- virus- eller soppinfeksjoner i, eller rundt øyne
- Lim allergi
- Klaustrofobi
- Mangler øyevipper av helsemessige årsaker.

Hvor lenge varer det?

Etter nytt sett med volum vippe extension hos oss er varigheten ca 3 uker.

Vi anbefaler derfor påfyll hver 3. uke

Fakta om dine vipper:

Du mister gjennomsnittlig 2-5 vipper hver dag, som følge av din naturlige vekstsyklus. Det er helt vanlig at extensions følger med dine naturlige hår, så frykt ikke!

Din vippesyklus:

Det er mange variabler som spiller inn på syklusen på vippene dine. Matvaner og diett, medisiner, stress eller hormoner i kroppen kan lett forstyrre syklusen din eller endre den og gjøre til at du kan miste flere vipper enn vanlig og korte ned syklusen din. Snakk alltid med din vippeteknikker om endringer i hverdagen eller livsstilen din som du mistenker kan påvirke vippene dine.
En vippeteknikker har alltid en tommelfingerregel for tidsbruk og“tidsfrist” for kunder å komme til refill for at de skal kunne få fyldige vipper. Men en har alltid de som faller litt utenfor denne rammen. Mens gjennomsnittskunden må komme hver 3-4 uke, vil det også finnes de som kan vente opp til 6 uker, og de som må ha intervaller på 2 uker.

Fjerning av vipper:

Ved fjerning av syntetiske vipper, bruker vi en gel som løser opp limet.
Dette er en smertefri behandling som ikke lager skade på dine naturlige vipper.

Bestill time

Bestill time hos oss på nettet, vi gleder oss til å se deg!

Relaterte behandlinger

© Beauty London