Våre avbestillingsfrister

Vennligst orienter deg om våre bestillingsvilkår og avbestillingsfrister før du bestiller time:

Gjenåpning av Norge

Hos Beauty London har vi tatt forhåndsregler på alle områder innen hygiene- og sanitærforhold. Vi fortsetter å følge anbefalingene fra Verdens helseorganisasjon (WHO) og de lokale helsemyndighetene. Vi ønsker å informere deg om noen av de forebyggende tiltakene vi har gjort i salongen: 
- Vi har dispensere med hånddesinfeksjon i fellesarealer
- Vi har økt desinfeksjons- og rengjøringsfrekvens
- Våre ansatte har blitt opplært i WHOs standard forebyggende anbefalinger 
Trygghet og sikkerheten til alle våre kunder, ansatte og besøkende er vår viktigste prioritet.

Samtykkeskjema

Er du ny kunde? Last ned vår app og fyll ut og signer vårt digitale samtykkeskjema før du kommer. Slik kan terapeuten forberede seg i tilfelle du skulle ha noen sykdommer, bruker medisiner, er gravid eller lignende. Beauty London tar ikke ansvar for mislykkede behandlinger eller skader hvor kunden ikke har fylt ut skjemaet på forhånd.

Aldersgrense

18 år. Erklæring fra foreldre er nødvendig for kunder under 18 år.

Hvordan avbestille time 

Send avbestilling til post@beautylondon.no eller SMS til 454 14 016. Merk at telefonen ikke er bemannet på lørdager etter kl 17.00, søndager og helligdager så hvis du avbestiller på slike dager må det skje via epost slik at vi mottar avbestillingen i tide.

Ved for sen avbestilling

Hvis du ikke avbestiller innen avbestillingsfristen eller ikke møter opp til avtalt tid vil du bli fakturert for hele prisen av det du har bestilt. Faktura sendes på epost, merk at forfallsdato vil være påfølgende dag. Ved betalingsunnlatelse av faktura vil den bli videresendt til inkasso for innkreving jmfr, norsk lovgiving.

Sykdom

Ved avbestilling etter avbestillingsfristen pga. sykdom faktureres 50% av beløpet med mindre du kan vise til legeerklæring. Gjelder sykefraværet Covid-19 slipper du å betale 50% hvis du bestiller en ny time innen de neste 7 dagene. Hvis du derimot ikke bestiller en ny time innen de neste 7 dagene, eller flytter/avbestiller timen du har booket innen de neste 7 dagene vil vi fakturere deg 50% av behandlingsprisen. Et fakturagebyr på 50 kr kommer i tillegg.

Merk at egne regler gjelder ved PMU/Microblading:
- Avbestillingsfrist er 48 timer.
- Ved ny time innen 14 dager slipper du å betale 50% av behandlingsprisen (gjelder Covid-19 relatert fravær).

Hvis du blir forsinket

Dersom du blir forsinket kan det hende at det ikke blir nok tid til overs for at behandlingen kan gjennomføres, eller at det kun blir tid til at den blir delvis gjennomført. Timen må likevel betales i sin helhet uansett hva som forårsaket forsinkelsen. Beregn god tid i trafikken!

Endring av time etter fristen

Hvis du endrer bestilt behandling mot en annen type behandling etter avbestillingsfristen må du fortsatt betale prisen for den opprinnelige behandlingen dersom den hadde en høyere pris. Hvis du har bestilt flere behandlinger i ett, men avbestiller en eller flere av behandlingene etter avbestillingsfristen må du fortsatt betale for alle behandlingene som opprinnelig var bestilt.

Våre avbestillingsfrister

Microblading/Permanent Makeup: 48 timer

Alle andre behandlinger: 24 timer

Bestill time

Bestill time hos oss på nettet, vi gleder oss til å se deg!
© Beauty London