http://wordpress-544441-1753779.cloudwaysapps.com/

Skjønnhetsflekk

Skjønnhetsflekker er populært – og vi kan pigmentere de inn for deg! Før behandling anbefaler vi at du har tenkt ut plassering og størrelse på skjønnhetsflekken. Du kan selv få tegne opp før vi starter pigmenteringen – slik at du får skjønnhetsflekken nøyaktig slik du ønsker.
Behandlingen utføres så lett og raskt at du ikke vil behøve bedøvelse i forkant. De fleste synes behandlingen er helt smertefri.

Hva må jeg tenke på før behandlingen?

Før behandlingen bør en unngå inntak av kaffe, alkohol, tran, E- og A vitamin produkter og avstå fra bruk av selvbruning.

Hva må jeg tenke på etter behandlingen?

Dagene etter behandlingen kan det oppstå hevelse, rødhet og blåmerker med ømhet og kløe rundt behandlings områdene. Dette forsvinner I løpet av noen dager.

De første 10 dagene etter PMU-behandling skal huden ikke utsettes for:
- Sol
- Parfymerte produkter
- Badstue
- Svømming
- Hard trening
- Selvbruning
- Peelinger eller kosmetiske behandlinger.

Bruk Q-tips for å påføre spesialkremen på det behandlede området hver kveld i 1 uke. Vær nøye med generell hygiene. God håndhygiene er spesielt viktig. Ikke ta unødvendig på det behandlede området. Det danner seg en “fargehinne”. Når denne faller av, anser en behandlingsområdet for helet. Det tar ytterligere 2-4 uker før huden har stabilisert seg og ikke føles ”skjør ”lenger.

Det første døgnet etter behandlingen bør en ikke drikke alkohol.

Bestill time

Bestill time hos oss på nettet, vi gleder oss til å se deg!

Relaterte behandlinger

© Beauty London org: 921 880 618
Webdesign by
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram