PMU Lepper

PMU lepper eller lip blush er semi-permanent sminke. I hovedsak er det en kosmetisk tatovering av leppene som fremhever den naturlige:

• Leppefargen: dette oppnås ved våre PMU lepper farger.

• Forbedrer leppeformen

• Gir definisjon og illusjon av fylde.

Alle våre PMU tjenester begynner med konsultasjon for å tilpasse deg for gi mest mulig uttrykksfull munn med givende skjønnhet og fyldighet. Hos Beauty London vi ønsker å skape fyldigere lepper enn botox og rette opp symmetrisk smil. Beauty London fokuserer på best kvalitet, trygghet og garanti av best opplevelse.

PMU/MICROBLADING DEPOSITUM
Ved bestilling av PMU/Microblading kreves det et forhåndsbetalt depositum på 50% av behandlingsprisen. Terapeuten vil sende deg et Vipps krav til tlf nr du har oppgitt ved bestilling. Hvis Vipps kravet ikke betales innen 24 timer etter at du har mottatt det vil timen avbestilles uten videre advarsel eller beskjed.

Hvem passer Lip blush for?

- Ønsker en forsterket leppekontur
- Har ujevne lepper på grunn av rynker eller skader
- Har smale lepper og vil ha de forstørret
- Har fargeløse lepper
- Vil rette opp skjeve lepper
- Reagerer på kosmetikk

Hvordan foregår behandlingen?

Når du kommer til behandling skal du først fylle ut et kundeskjema. Deretter påføres en bedøvelseskrem som skal virke i ca. 25-30 minutter. Deretter tegner vi opp konturene rundt leppene med blyant, slik at du kan godkjenne at det blir slik du ønsker. Så ser vi på fargealternativer sammen, og velger den fargen som passer deg best.

Hvor lenge varer resultatet?

Vi tilfører et semi-permanent pigment i dypere hudlag for å fremheve bryn eller lepper. Holdbarheten er ca 3 år. Dette varierer fra person til person fordi levende vev reagerer forskjellig avhengig av fargevalg, hudtype og alder. Rett etter behandlingen vil fargen være ganske sterk. Mellom 40-50% av fargen forsvinner i løpet av den første uken. Det er derfor vanlig med påfyll av farge etter 3-4 uker. Noen må ha flere påfyll for å oppnå ønsket resultatet. Etter dette anbefaler vi en oppfriskning ca 1 gang i året for å beholde et jevnt og fint resultat. Permanent makeup gir deg en naturlig look og fremhever dine ansiktstrekk.

Når kan jeg ikke utføre behandlingen?

Du må være fylt 18 år for å få utført behandlingen. Vi kan dessverre ikke utføre behandlingen om du har noen av disse følgende helsetilstandene.

- Hepatitt(alle typer)
- Arrdannelser
- Eksem
- Herpes
- Gravid eller ammer
- Nikkel allergi
- Tar medisiner for høyt blodtrykk
- HIV/AIDS
- Solbrent i området som skal behandles
- Aktiv kreftsykdom
- Epilepsi
- Blødersykdommer
- Bakteriell dermatitt
- Bruker blodfortynnende medisiner, antibiotika, hormonmedikamenter eller cortison.
- Du skal på utlandsreise 1-2 uker etter utført behandling
- Nylig utført syrebehandling for akne e.l med medisiner/behandlinger som gjør huden tynn og skjør

Risikoen for infeksjon er øket hos personer som har diabetes, hudsykdommer og dårlig immunforsvar.

Hva må jeg tenke på før behandlingen?


Før behandlingen bør en unngå inntak av kaffe, alkohol, tran, E- og A- vitamin produkter og avstå fra bruk av selvbruning.

Hva må jeg tenke på etter behandlingen?

Dagene etter behandlingen kan det oppstå hevelse, rødhet og blåmerker med ømhet og kløe rundt behandlingsmetodene. Dette forsvinner I løpet av noen dager. De første 10 dagene etter PMU-behandling skal huden ikke utsettes for: 

- Sol 
- Parfymerte produkter 
- Badstue 
- Svømming 
- Hard trening 
- Selvbruning 
- Peelinger eller kosmetiske behandlinger. 

Bruk Q-tips for å påføre spesialkremen på det behandlede området hver kveld i 1 uke. Vær nøye med generell hygiene. God håndhygiene er spesielt viktig. Ikke ta unødvendig på det behandlede området. Det danner seg en “fargehinne”. Når denne faller av, anser en behandlingsområdet for helet. Det tar ytterligere 2-4 uker før huden har stabilisert seg og ikke føles ”skjør ”lenger. Det første døgnet etter pigmentering av bryn bør en ikke drikke alkohol.

Bestill time

Bestill time hos oss på nettet, vi gleder oss til å se deg!

Relaterte behandlinger

© Beauty London