Microblading

Microblading bryn eller microblading er PMU tjeneste hos Beauty London som fokuserer for å fremheve fyldigere bryn. Microblading er hårstrå som blir tegnet ned i huden for å gi et naturlig, langvarig og best resultat. Derfor, er du lei av å tegne brynene? Ikke helt fornøyd med resultatene dine? Da er denne behandlingen for deg!

PMU/MICROBLADING DEPOSITUM
Ved bestilling av PMU/Microblading kreves det et forhåndsbetalt depositum på 50% av behandlingsprisen. Terapeuten vil sende deg et Vipps krav til telefonnummeret du har oppgitt ved bestilling. Hvis Vipps kravet ikke betales innen 24 timer etter at du har mottatt det vil timen avbestilles uten videre advarsel eller beskjed.

Hva er microblading?

Microblading er semi-permanent kosmetisk tatovering for øyenbryn. Behandlingen utføres ved bruk av en spesiell og unik teknikk der hvert enkelt hårstrå manuelt tegnes inn i øyenbrynet. Dette kan enten gjøres ved bruk av en tatoverings penn med fint blad eller en maskin som består av mikro små nåler. Metoden varierer ut fra de ulike behandlernes preferanser. Spør derfor gjerne behandleren din hvilken metode hun bruker og hvorfor.

Hvem passer microblading bryn for?

Metoden er ideell for alle som vil fremheve brynene sine, fylle i noen hår, og for de som ønsker seg veldig naturlige bryn som ikke ser sminket ut. Fargen matches din egen for at hårstråene skal blende inn med dine naturlige hår.

Hvor lenge varer resultatet?

Vi tilfører et semi-permanent pigment i dypere hudlag for å fremheve bryn. Holdbarheten er ca 6 mnd - 2 år. Dette varierer fra person til person fordi levende vev reagerer forskjellig avhengig av fargevalg, hudtype og alder. Rett etter behandlingen vil fargen være ganske sterk. Mellom 40-50% av fargen forsvinner i løpet av den første uken. Det er derfor vanlig med påfyll av farge etter 3-4 uker. Noen må ha flere påfyll for å oppnå ønsket resultatet. Etter dette anbefaler vi en oppfriskning ca 1 gang i året for å beholde et jevnt og fint resultat

Hvordan foregår microblading bryn?

Når du kommer til behandling skal du først fylle ut et kundeskjema. Deretter påføres en bedøvelseskrem som skal virke i ca. 25-30 minutter. Deretter tegner vi opp konturene i brynene med blyant, slik at du kan godkjenne at det blir slik du ønsker. Så ser vi på fargealternativer sammen, og velger den fargen som passer deg best.

I en ny behandling med bryn inngår 1 refill i prisen. Den inkluderte refillen må taes innen 6 uker. Dette er fordi det er levende vev vi jobber med, og vi kan aldri garantere hvor godt pigmentene sitter etter kun en behandling. Resultatet er ikke endelig før de to inkluderte refillene er tatt.

Når kan jeg ikke utføre microblading?

Om du kan eller ikke kan ta Microblading går på din helsetilstand og alder. Du må være fylt 18 år for å få utført behandlingen. Vi kan dessverre ikke utføre behandlingen om du har noen av disse følgende helsetilstandene. - Hepatitt(alle typer)
- Arrdannelser
- Eksem - Herpes
- Gravid eller ammer
- Nikkel allergi
- Tar medisiner for høyt blodtrykk
- HIV/AIDS
- Solbrent i området som skal behandles
- Aktiv kreftsykdom
- Epilepsi
- Blødersykdommer
- Bakteriell dermatitt
- Bruker blodfortynnende medisiner, antibiotika, hormonmedikamenter eller cortison.
- Du skal på utlandsreise 1-2 uker etter utført behandling
- Nylig utført syrebehandling for akne e.l med medisiner/behandlinger som gjør huden tynn og skjør

Risikoen for infeksjon er øket hos personer som har diabetes, hudsykdommer og dårlig immunforsvar.

Hva må jeg tenke på før behandlingen?

Før microblading-behandling bør en unngå inntak av kaffe, alkohol, tran, E- og A- vitamin produkter og avstå fra bruk av selvbruning.

Hva må tenke på etter behandlingen?

Dagene etter behandlingen kan det oppstå hevelse, rødhet og blåmerker med ømhet og kløe rundt behandlings områdene. Dette forsvinner I løpet av noen dager.

De første 10 dagene etter microblading-behandling skal huden ikke utsettes for:
- Sol
- Parfymerte produkter
- Badstue - Svømming
- Hard trening
- Selvbruning
- Peelinger eller kosmetiske behandlinger.

Bruk Q-tips for å påføre spesialkremen på det behandlede området hver kveld i 1 uke. Vær nøye med generell hygiene. God håndhygiene er spesielt viktig. Ikke ta unødvendig på det behandlede området. Det danner seg en “fargehinne”. Når denne faller av, anser en behandlingsområdet for helet. Det tar ytterligere 2-4 uker før huden har stabilisert seg og ikke føles ”skjør ”lenger.

Det første døgnet etter pigmentering av bryn bør en ikke drikke alkohol.


NB! Time vilkår

Oppfølgingstimen kommer som et gratis tilbud innen 4-6 uker etter første behandling. Kommer du ikke til din oppfølgingstime som må skje innen 6 uker etter første behandling, vil du miste muligheten for gratis touchup. Avsatt tid vil faktureres om du ikke gir beskjed innen avbestillingsfristen. Oppfølgingstimen skal alltid settes opp etter den første behandlingen, og må settes opp 4-6 uker etter første behandling for å være gratis. Om du ønsker å endre oppfølgingstimen din til en ny dato, er du IKKE garantert å få en ny time innen 6 uker etter første behandling! Om det ikke er mulig å sette opp en ny time innen 6 uker, må du betale vanlig pris for touch up timen.

VIKTIG Det er 72 timers avbestillingsfrist på denne behandlingen, ikke 24 timer slik det er på andre behandlingene hos Beauty London. Møter du ikke opp til timen din og har ikke avbestilt innen fristen, vil du bli fakturert for behandlingen i sin helhet. Skal du i etterkant av dette ha en ny time til microblading eller touchup må du da betale på nytt. Behandlingen tar tid, og kan ikke fremskyndes. Derfor er det veldig viktig at man møter til tiden som er satt og ikke kommer for sent. Er du forsinket 15 minutter eller mer, vil det bli regnet som ikke oppmøtt. Du vil bli tilsendt en faktura for behandlingen i sin helhet, og du vil ikke få behandlingen din.

Bivirkninger/komplikasjoner som kan oppstå

Det er alltid en risiko for at PMU, dvs. Pigmentet, ikke sitter. Dette gjelder spesielt ved fet hud og ved hudlidelser som psoriasis og eksem. Denne risikoen gjelder også ved generelle sykdommer som diabetes, MS, ME, fibromyalgi, kreft, autoimmune sykdommer mf. Dette gjelder også bruk av visse medikamenter som f.eks. blodfortynnende medikamenter og kortisonpreparater. Når hudbarrieren brytes er alltid en liten fare for infeksjon i og rundt det behandlede området. En begynnende infeksjon vil arte seg som vedvarende og /eller økende hevelse, rødhet, varme med ømhet/smerter i eller rundt behandlingsområdet. Dersom en mistenker at det har oppstått infeksjon, må en kontakte behandler eller fastlege. Det kan være nødvendig med antibiotika - behandling.

Bestill time

Bestill time hos oss på nettet, vi gleder oss til å se deg!

Relaterte behandlinger

© Beauty London