LVL vippeløft

LVL vippeløft er en anerkjent og skånsom prosedyre som løfter, farger og gir dybde til øyevippene. Resultatet varer vanligvis i opptil 6-8 uker. Denne behandlingen gir et friskt og naturlig utseende uten behov for vippeextensions.

LVL Lash Lift er en varemerkebeskyttet behandling som ble utviklet av Nouveau Lashes.

Fordelene med LVL Vippeløft

Fordelene med LVL vippeløft i forhold til manuell vippebøying med vippetang er mange. Vippeløft gir en mer naturlig og langvarig krøll til vippene dine, uten behov for daglig bruk av manuelle bøyere. Det reduserer også risikoen for å skade vippene, da behandlingen ikke innebærer klemming eller trekk i vippene. Resultatet er ofte jevnere og mer ensartet, og du kan spare tid i din daglige sminkerutine.

Hva er LVL vippeløft?

LVL Vippeløft er utviklet av verdenskjente Nouveau Lashes.
LVL står for Lengde, Volum og Løft. Behandlingen vil fremheve dine naturlige vipper ved å rette dem ut og løfte dem i stedet for å krølle dem. Dette gir en illusjon av lengre og tykkere vipper.

Hvem passer LVL vippeløft for?

LVL vippeløft er et flott alternativ til vippe-extensions. Dette er den perfekte behandlingen for å forbedre det du allerede har, enten vippene er lange, korte, tykke eller stive. Så hvis du leter etter en langvarig øyevippeforbedring som ser naturlig ut og som krever lite vedlikehold, er Nouveau Lashes LVL vippeløft noe for deg.

Hvor lenge varer resultatet?

Ca 4-8 uker avhengig av din vekstsyklus.

Når kan jeg ikke utføre LVL vippeløft?

Behandlingen kan ikke utføres hvis du har følgende:
- Blefaritt (kronisk inflammatorisk tilstand i øyelokkets og øyevippenes hårsekker)
- Smittsom øyesykdom
- Overbehandlede vipper
- Gravid eller ammer
- Kutt, skrubbsår og brannsår i øyeområdet
- Nylig operert i øyeområdet
- Diabetisk Retinopati
- Tørre øynesyndrom (keratoconjunctivitis sicca)
- Klaustrofobi
- Ekstremt sensitive øyne

Vi utfører ikke vippeløft dersom du har infeksjoner, betennelser eller sykdom i selve øyeområdet. Vi anbefaler ikke å utføre vippeløft eller brynslaminering når du er gravid eller ammende, dette på grunn av hormoner som vil gjøre det vanskeligere å styre resultatet.

Gravide og ammende kan i noen tilfeller oppleve at vippene ikke vil bøye seg, samt at fargen ikke vil holde. Dette gir dessverre ingen reklamasjonsrett.

Hva må jeg tenke på før behandlingen?

Øyesminke bør være fjernet før behandlingen starter. Kom til timen uten sminke.
Har du akkurat fjernet vippe-extensions bør du vente en uke før LVL behandling.

Allergiske reaksjoner er sjeldne, men allergitest anbefales likevel for din trygghet. Allergi kan ligge latent, og kan bryte ut selv etter fast behandling over lengre tid. I slike tilfeller er dette kundens eget ansvar.

Book gratis allergitest 48 timer før din behandling i salong.


Hva må jeg tenke på etter behandlingen?

De første 24 timene bør du unngå trening, solarium, maskara, fukt, damp og vann. Dette gjelder kun det første døgnet etter behandlingen.

For best resultat, bruk Lash and Brow Conditioning Serum morgen og kveld. Ønsker du lengre og tykkere vipper kan du også bruke Triple Enhance Lash Serum. Disse produktene kan kjøpes i salongen eller i vår nettbutikk.

Selv om en LVL-behandling inkluderer en vippefarge som fremhever lengre og tykkere vipper uten behov for mascara, er det fortsatt helt trygt å ta på deg sminke hvis du ønsker å forbedre resultatene ytterligere. Vi anbefaler imidlertid å følge rådene for ettervern og vente til 24 timer etter behandlingen.

Hvordan foregår vippeløft?

Behandlingen starter med en skreddersydd konsultasjon der du og terapeuten sammen finner ut hva som gir best resultat for nettopp deg. Her går vi ut i fra øyeform, naturlig vippelengde og tykkelse.

Videre velger vi ut tilpasset form som indikerer hvor mye løft vippene skal ha.
Formen plasseres på øyelokk og vippene festes til formen.

LVL vippeløft er en to-trinns behandling som korrigerer vippene ved å sette på plass hår ved hjelp av en kjemisk løsning. I det første trinnet påføres en krem som åpner bindinger i hårets struktur slik at de kan manipuleres til en ny posisjon. I det andre trinnet påføres en annen krem for å lukke disse bindingene i deres nye posisjon. Deretter påføres fargen for å gi illusjonen av lengre og tykkere vipper.

Behandlingen avsluttes med et fuktighetsgivende serum.


Bestill time

Bestill time hos oss på nettet, vi gleder oss til å se deg!

Relaterte behandlinger

© Beauty London