http://wordpress-544441-1753779.cloudwaysapps.com/

Herre

Har du fått nok av alt håret på bryst og rygg? Klager din bedre halvdel på at du er for “hårete”? Skal du på ferie og vil bli raskere brun? 
Da er kanskje voksing noe for deg.

Voksing er vår spesialitet. Vi vet det kan være litt vondt, men vi kan forsikre deg om at med vår ekspertise vil voksingen utføres på best mulig måte.
For best resultat ber vi om at hårene ikke er kortere enn 1 cm når du kommer til behandlingen. Det kan også være greit å skrubbe og peele huden før du kommer. Dersom du har barbert brystet/ryggen før, kan det ta inntil 3-4 voksbehandlinger før du får en virkelig glatt hud.

Pris

Herre: Voks nesebor: 195,-
Herre: Voks skuldre: 195,-
Herre: Voks armer: 450,-
Herre: Voks rygg: 450,-
Herre: Voks Bryst og mage: 500,-
Herre: Voks legger: 550,-
Herre: Voks hele kroppen utenom intimsone: 1990,-

Se hele prisliste

Gjør voksing vondt?

Voksing er ikke vår mest behagelige behandling, men hårene vil etter hvert bli mykere og tynnere for hver gang de gror tilbake og behandlingen vil derfor oppleves som mindre smertefull. Dessuten er våre voks spesialister såpass erfarne at voksingen er ferdig på null komma niks og de er etterutdannet med kurs for smertereduksjon! Vi forsøker alltid å gjøre behandlingen mest mulig behagelig for deg. Vi bruker stripvoks er utviklet for følsom hud, noe som fører til minimalt ubehag.

Hvem passer voksing for?

Alle som ønsker en effektiv og langvarig hårfjerning. Vær oppmerksom på at dersom du har brukt barberhøvel for å fjerne hår tidligere, vil det ta 3-4 voks behandlinger hver 4-6 uke før du får ett helt glatt resultat.

Hvor ofte bør jeg vokse meg?

Vi anbefaler voksing hver 4-6 uke før du får et best mulig resultat. Vi tilbyr et bredt spekter av spesialprodukter for å hjelpe deg med å fortsette opplevelsen hjemme og sørge for at du får det beste ut av din behandling. Alle våre hjemmepleie-produkter er testet av våre eksperter og tilbyr det absolutt beste for din hudtype. Spør våre voks-terapeuter for den beste hjemmepleie-løsningen for deg.

Hva må jeg tenke på før behandlingen?

- At du har spart ut hår som har en lengde på ca 3-5 mm
- At du har peelet området med en peelingkrem/ skrubb noen dager i forveien.
- At du ikke er solbrent.
- At du ikke har åpne sår eller blåmerker.
- At du ikke har eksem i området som skal vokses.
- At du ikke bruker medisiner som gjør huden din ekstra tynn.

Hva gjør jeg etterpå?

De første 24 timene skal du unngå stramme plagg, tung trening, veldig varmt vann, ingen solarium, soling, parfymerte produkter. Bruk anbefalte produkter og bomullsundertøy.

Hvordan foregår behandlingen?

Først desinfiseres området som skal vokses.
Voksen påføres med hårene og dras av i en rask bevegelse mot hårene.
Hårene dras ut med hårsekken, dette gir et langvarig resultat som kun oppnås med fjerning av hårroten.

Når kan jeg ikke utføre voksing?

I noen tilfeller vil vi ikke kunne tilby voksing. Dette bestemmer vi ut fra en faglig vurdering av hva som passer deg. Årsaker til at vi ikke kan vokse deg kan være:

- Diabetes, som gjør at huden din vil ta lenger tid enn vanlig for å restituere seg.

- Epilepsi, fordi ubehag under behandlingen kan fremprovosere anfall.

- Smittsomme hudsykdommer.

- Overfølsom hud.

- Sår og arr som ikke er leget gjør at man bør vente minst 6 måneder.

- Hvis man bruker Acne- eller Steroid Krem på det området man ønsker å vokse, eller har brukt medikamenter mot Acne i løpet av de siste 6 måneder.

Bestill time

Bestill time hos oss på nettet, vi gleder oss til å se deg!

Relaterte behandlinger

© Beauty London org: 921 880 618
Webdesign by
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram