http://wordpress-544441-1753779.cloudwaysapps.com/

Green Peel

Green Peel er vitaliserende glød for å behandle aldersrelaterte hudsykdommer, urenheter, akne, blek hud, arr og pigmentering som hyperpigmentering. 

Green Peel er en eksfolierende behandling der peeling massen masseres inn i huden for 15 minutter og etter 30 minutter er behandling over. Som navnet Green Peel brukes ved plantebasis uten kjemiske syrer/ingredienser. 

Beauty London spesialiserer seg å fremheve skjønnhet og tilbyr en rekke Green Peel behandlinger.

EXPRESS

Er en ekspress utgave av den ordinære Green Peel Fresh Up. Behandlingen varer i kun 30 minutter. Hvorfor ikke ta den i lunsjen? Du kan fint bruke sminke og fortsette dagen som vanlig etterpå. Gir en strålende fin glød, perfekt før fest! 

Pris: 990

GREEN PEEL FRESH UP

Den milde metoden for bedre glød og anti rynke. Behandlingen er for alle som ønsker litt mer enn en vanlig hudpleiebehandling. Resultatet er strålende hud, bedre opptak av aktive ingredienser, forebyggelse av aldring. 

Pris: 1200,-

GREEN PEEL ENERGY

Vitalitet og regenererende KICK for huden. Huden får umiddelbart mer energi. En god intensiv behandling for hud som trenger fornyelse,dypere antirynke og hjelp mot akne. Aktivisering av blodsirkulasjonen og stoffskiftet gir huden en merkbar glød og forbedring av konkrete hudproblemer. 

Pris: 1700,-

GREEN PEEL CLASSIC

Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste varianten av de tre forskjellige styrkene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Resultatet er total hudfornyelse.

For økt effekt, raskere restitusjonstid og for å unngå uønskede reaksjoner har Dr. Schrammek utviklet spesielt tilpassede hjemmeprodukter som skal kjøpes med hjem etter din Green Peel Classic behandling.

Pris: 2700,- (Produkter til 2220,- kommer i tillegg)
Green Peel Classic Kropp 2700,- (Produkter verdi 2220,- kommer i tillegg)
Inkludert i pris er en etterbehandlingstime som skal gjøres på dag 5 eller 6 etter timen.

Kontakt oss på epost for å booke time og etterbehandling.
Er du usikker på om Green Peel Classic passer for deg kan du bestille en gratis konsultasjon.

Green Peel Eye Contour Treatment

Green Peel Eye Contour Treatment motvirker rynker og fine linjer rundt øynene. Behandlingen drenerer og minsker vannansamlinger ved å øke mikrosirkulasjonen. Stimulerer og restrukturerer øyepartiet uten irritasjoner. Effektiv behandling mot poser, tørre og slappe øyelokk. Fjerner spor av tretthet og etterlater en behagelig følelse av velvære. Passer også for sensitiv hud rundt/på øyepartiet.

Pris: 700,-

Se full priseliste

Hva er Green Peel?

Green Peel er en plantebasert medisinsk utviklet peeling uten kjemiske ingredienser som kan irritere huden. Det er en svært effektfull og oppstrammende behandling som bekjemper tidlig aldring og tap av spenst, og som gir synlig bedring på rynker, akne, arr og store porer.

Hvem passer Green Peel for?

Behandlingen er tilgjengelig i tre forskjellige styrker sånn at du finner en behandling som passer for akkurat deg. Den passer for både menn og kvinner uten å begrense hverdagslivet fordi du ikke trenger å være borte fra jobb. Bestill en time og kom frem til rett styrke for din hud sammen med en hudpleier her på Beauty London eller book en gratis konsultasjon i vår nettbooking.
Hudpleieren din vil deretter foreslå en behandlingsplan og tilpasset hjemmeprogram med prisvinnende Dr. Schrammek produkter for å oppnå utrolige og unike langtidsresultater.

Hva skjer i huden etter en Green Peel behandling?

Green Peel er en trygg behandling som har en unik evne til å styrke og stimulere hudens funksjoner og forsvar uten å endre PH-verdien eller å skape unødvendig stress eller belastning for huden. En styrket hud betyr en hud i balanse med god spenst og volum uten rask aldring. Med green peel stimuleres alle funksjoner i huden som blodsirkulasjon, raskere celledeling og opptak av næring og oksygen og økt produksjonen av kollagen og elastin. I tillegg fungerer den som en detox mot avfallsstoffer.

Hvilke effekter gir behandlingen?

Hovedstadens hotteste behandling som er anbefalt av magasinet Elle og MinMote og ble kåret til årets velvære trend i 2017 hjelper mot hudproblemer som akne, store porer, arr, ujevn hudtone, solskader og gusten hud, men fungerer og sterkt vev oppstrammende og rynkereduserende. Den kan også hjelpe mot pigmentering, men det kommer an på hva pigmenteringen din kommer av.

Når kan jeg ikke utføre green peel?

Har du spesielle hudsykdommer, går på antibiotika, er under behandling med cellegift eller stråling, er gravid eller ammer, har nettopp gjort kjemisk peeling, brukt fruktsyrer, eller har herpes utbrudd? Da må du ta kontakt med oss for mer informasjon.

Bestill time

Bestill time hos oss på nettet, vi gleder oss til å se deg!

Relaterte behandlinger

© Beauty London org: 921 880 618
Webdesign by
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram