http://wordpress-544441-1753779.cloudwaysapps.com/

Dyprens rygg

Effektiv dyprens for rygg med Green Peel. Bekjemper og forbedrer ru hud, akne og arr og reduserer betent akne. Resultatet er en jevnere hudoverflate med forminskede porer.

Pris

Pris: 1100,-

Se full priseliste

Hva er green peel?

Green Peel er en plantebasert medisinsk utviklet peeling uten kjemiske ingredienser som kan irritere huden. Det er en svært effektfull og oppstrammende behandling som bekjemper tidlig aldring og tap av spenst, og som gir synlig bedring på rynker, akne, arr og store porer.

Hva skjer i huden etter en green peel behandling?

Green Peel er en trygg behandling som har en unik evne til å styrke og stimulere hudens funksjoner og forsvar uten å endre PH-verdien eller å skape unødvendig stress eller belastning for huden. En styrket hud betyr en hud i balanse med god spenst og volum uten rask aldring. Med Green Peel stimuleres alle funksjoner i huden som blodsirkulasjon, raskere celledeling og opptak av næring og oksygen og økt produksjonen av kollagen og elastin. I tillegg fungerer den som en detox mot avfallsstoffer.

Når kan jeg ikke utføre green peel?

Har du spesielle hudsykdommer, går på antibiotika, er under behandling med cellegift eller stråling, er gravid eller ammer, har nettopp gjort kjemisk peeling, brukt fruktsyrer, eller har herpes utbrudd? Da må du ta kontakt med oss for mer informasjon.

Bestill time

Bestill time hos oss på nettet, vi gleder oss til å se deg!

Relaterte behandlinger

© Beauty London org: 921 880 618
Webdesign by
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram