Combo Brows

Er du usikker på om du liker definerte bryn eller fluffy naturlige bryn?
Hos oss trenger du ikke velge!

Med combo brows kan du få brynene akkurat slik du ønsker. Hår teknikk og pudder effekt blades for å skape det perfekte bryn.

PMU/MICROBLADING DEPOSITUM
Ved bestilling av PMU/Microblading kreves det et forhåndsbetalt depositum på 50% av behandlingsprisen. Terapeuten vil sende deg et Vipps krav til tlf nr du har oppgitt ved bestilling. Hvis Vipps kravet ikke betales innen 24 timer etter at du har mottatt det vil timen avbestilles uten videre advarsel eller beskjed.

Hva er combo brows?

Semi-permanent kosmetisk tatovering for øyenbryn.
Combo brows er en teknikk der vi kombinerer powder og microblading effekt.

Powder brows er en skyggelegging teknikk som utføres ved hjelp av en spesiell tatovering maskin. Dette gir fylde og skygge til området. Powderbrows passer til alle typer bryn. Denne teknikken vil kunne gi en mer kompakt og fyldig look men likevel se naturlig ut.

Microblading er semi-permanent kosmetisk tatovering for øyenbryn. Behandlingen utføres ved bruk av en spesiell og unik teknikk der hvert enkelt hårstrå manuelt tegnes inn i øyenbrynet. Dette kan enten gjøres ved bruk av en tatoverings penn med fint blad eller en maskin som består av mikro små nåler. Metoden varierer ut fra de ulike behandlernes preferanser. Spør derfor gjerne behandleren din hvilken metode hun bruker og hvorfor.

Hvem passer combo brows for?

Denne behandlingen passer godt for deg som ønsker et naturlig definert bryn.

Hvordan foregår behandlingen?

Vi tilfører et semi-permanent pigment i dypere hudlag for å fremheve bryn eller lepper. Holdbarheten er ca 6 mnd - 2 år. Dette varierer fra person til person fordi levende vev reagerer forskjellig avhengig av fargevalg, hudtype og alder. Rett etter behandlingen vil fargen være ganske sterk. Mellom 40-50% av fargen forsvinner i løpet av den første uken. Det er derfor vanlig med påfyll av farge etter 3-4 uker. Noen må ha flere påfyll for å oppnå ønsket resultatet. Etter dette anbefaler vi en oppfriskning ca 1 gang i året for å beholde et jevnt og fint resultat

Når kan jeg ikke utføre combo brows?


Du må være fylt 18 år for å få utført behandlingen. Vi kan dessverre ikke utføre behandlingen om du har noen av disse følgende helsetilstandene.

- Hepatitt(alle typer)
- Arrdannelser
- Eksem
- Herpes
- Gravid eller ammer
- Nikkel allergi
- Tar medisiner for høyt blodtrykk
- HIV/AIDS
- Solbrent i området som skal behandles
- Aktiv kreftsykdom
- Epilepsi
- Blødersykdommer
- Bakteriell dermatitt
- Bruker blodfortynnende medisiner, antibiotika, hormonmedikamenter eller kortison.
- Du skal på utenlandsreise 1-2 uker etter utført behandling
- Nylig utført syrebehandling for akne e.l med medisiner/behandlinger som gjør huden tynn og skjør

Risikoen for infeksjon er økt hos personer som har diabetes, hudsykdommer og dårlig immunforsvar.

Hva må jeg tenke på før behandlingen?

Før Combo Brows-behandling bør en unngå inntak av kaffe, alkohol, tran, E- og A vitamin produkter og avstå fra bruk av selvbruning.

Hva må jeg tenke på etter behandlingen?

Dagene etter behandlingen kan det oppstå hevelse, rødhet og blåmerker med ømhet og kløe rundt behandlings områdene. Dette forsvinner I løpet av noen dager.

De første 10 dagene etter microblading-behandling skal huden ikke utsettes for:
- Sol
- Parfymerte produkter
- Badstue - Svømming
- Hard trening
- Selvbruning
- Peelinger eller kosmetiske behandlinger.

Bruk Q-tips for å påføre spesialkremen på det behandlede området hver kveld i 1 uke. Vær nøye med generell hygiene. God håndhygiene er spesielt viktig. Ikke ta unødvendig på det behandlede området. Det danner seg en “fargehinne”. Når denne faller av, anser en behandlingsområdet for helet. Det tar ytterligere 2-4 uker før huden har stabilisert seg og ikke føles ”skjør ”lenger.

Det første døgnet etter pigmentering av bryn bør en ikke drikke alkohol.

NB! Time vilkår

Oppfølgingstimen kommer som et gratis tilbud innen 4-6 uker etter første behandling. Kommer du ikke til din oppfølgingstime som må skje innen 6 uker etter første behandling, vil du miste muligheten for gratis touchup. Avsatt tid vil faktureres om du ikke gir beskjed innen avbestillingsfristen. Oppfølgingstimen skal alltid settes opp etter den første behandlingen, og må settes opp 4-6 uker etter første behandling for å være gratis. Om du ønsker å endre oppfølgingstimen din til en ny dato, er du IKKE garantert å få en ny time innen 6 uker etter første behandling! Om det ikke er mulig å sette opp en ny time innen 6 uker, må du betale vanlig pris for touch up timen.

VIKTIG Det er 72 timers avbestillingsfrist på denne behandlingen, ikke 24 timer slik det er på andre behandlingene hos Beauty London. Møter du ikke opp til timen din og har ikke avbestilt innen fristen, vil du bli fakturert for behandlingen i sin helhet. Skal du i etterkant av dette ha en ny time til microblading eller touchup må du da betale på nytt. Behandlingen tar tid, og kan ikke fremskyndes. Derfor er det veldig viktig at man møter til tiden som er satt og ikke kommer for sent. Er du forsinket 15 minutter eller mer, vil det bli regnet som ikke oppmøtt. Du vil bli tilsendt en faktura for behandlingen i sin helhet, og du vil ikke få behandlingen din.

Bivirkninger/komplikasjoner som kan oppstå


Det er alltid en risiko for at PMU, dvs. Pigmentet, ikke sitter. Dette gjelder spesielt ved fet hud og ved hudlidelser som psoriasis og eksem. Denne risikoen gjelder også ved generelle sykdommer som diabetes, MS, ME, fibromyalgi, kreft, autoimmune sykdommer mf. Dette gjelder også bruk av visse medikamenter som f.eks. blodfortynnende medikamenter og kortisonpreparater. Når hudbarrieren brytes er alltid en liten fare for infeksjon i og rundt det behandlede området. En begynnende infeksjon vil arte seg som vedvarende og /eller økende hevelse, rødhet, varme med ømhet/smerter i eller rundt behandlingsområdet. Dersom en mistenker at det har oppstått infeksjon, må en kontakte behandler eller fastlege. Det kan være nødvendig med antibiotika - behandling.

Bestill time

Bestill time hos oss på nettet, vi gleder oss til å se deg!

Relaterte behandlinger

© Beauty London